fbpx

Het einde van het jaar komt er weer aan, dit weekend start de kerst, en volgend weekend eindigt 2017 definitief.

2017 was voor ons een heel mooi jaar, vol liefde, vol balans (en dat met een dreumes!). Voor mij was dat ook precies datgene wat ik begin van dit jaar met mezelf heb afgesproken. Voor de jaarwisseling 2016/2017 waren we trots op het jaar ervoor, waarin we bereikt hadden wat we wilden bereiken, namelijk ‘geluk’, fijne banen en de start van ons gezin. En daarna zijn we 2017 gestart met ons nieuwe doel!

Ons jaar zou dit jaar in het teken staan van ‘balans’. Dat is wat we dag in, dag uit zouden nastreven. Balans is natuurlijk niet gemakkelijk binnen een jong gezin, dus het leek ons een mooie uitdaging. En het is ons gelukt! We zijn blij en tevreden en we doen alles stapje voor stapje, rekening houdend met ons allemaal.

En nu bedenken in welk teken 2018 zal staan? Het eerste wat in mij opkomt is ‘groei’. We hebben nu een stabiel jaar gehad, en die stabiliteit wil ik houden, maar ik wil nu ook gaan groeien. Deb helpt is gestart, Bee Special loopt lekker. Maar ik wil nu gaan voor meer! Ik wil meer mensen helpen om in balans te komen, zich bewust te zijn van doe en denk patronen, zich te ontdoen van (opgelegde) beperkingen. Ik wil andere ondernemers inspireren om mensen te helpen, hun kennis te delen, te durven, en op zichzelf te letten. En ik wil gevoelige kinderen en hun ouders helpen om zichzelf naar waarde in te schatten, zichzelf niet weg te cijferen, en hun krachten te ontdekken.

Ik denk groot, ik denk aan workshops, lezingen, trainingen. De eerste staan al gepland! En ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk ook aan een eigen ruimte. Een ruimte waar ik het huiselijke gevoel van mijn praktijk mee kan geven, maar waar ik alles echt helemaal kan inrichten speciaal voor mijn klanten. Verder denk ik aan meer volgers op facebook en instagram, om meer mensen te bereiken. Dat betekent meer posts (en dat is eng, want dan zal ik mezelf dus nog meer moeten gaan laten zien). Verder groei in kennis, want ook dit jaar staan er weer mooie trainingen en opleidingen gepland.

Ja ik denk dat ik mijn woord voor 2018 heb gevonden. Mijn jaar zal staan in het teken van ‘groei’, ik kan nu al niet wachten wat mij dat zal hebben gebracht aan het einde van 2018!

Wat wordt jouw woord voor 2018? Laat je het mij weten via een reactie, mail of pb? Ik kijk uit naar jullie inspiratie!!