fbpx

De Acceptatie Methode

Online programma
Start nu direct

Je voelt je nu toeschouwer van je eigen leven, terwijl je zo graag de touwtjes in handen wilt nemen. Je wilt zorgen dat jij weer de regie hebt. Dat jij bepaalt en niet je lichaam.

Je wilt je zo graag weer ‘normaal’ voelen, onderdeel zijn van de maatschappij. Je wilt loskomen van de eenzaamheid en het gevoel krijgen dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Je merkt dat je gevoel en gedachten je in de weg zitten, je weet dat jouw mindset verschil kan gaan maken voor jouw lijf, jouw leven. Je hebt alleen geen idee hoe je daaraan moet beginnen, geen idee ‘hoe dat dan moet’.

Jouw leven bestaat uit zorgen voor anderen. Anderen zijn altijd belangrijker dan jij, je voelt je egoïstisch als je voor jezelf zou kiezen, ook al weet je stiekem wel dat je lichaam om grenzen en keuzes vraagt.

Je bent het vertrouwen in hulpverlening zo langzamerhand een beetje kwijtgeraakt. Je krijgt altijd te horen ‘dat je het moet gaan accepteren’ en je hebt geen idee hoe?

Je bent er nu wel klaar mee en wilt écht stappen gaan zetten die resultaat gaan opleveren. Jouw pijn of vermoeidheid gaan jou niet meer klein krijgen, jij bent de baas.

“Life has no remote, 

get up and change it yourself.”

Mark A. Cooper

Wat deelnemers zeggen:

“De les over loslaten maakte bij mij veel los en ook de les over het omkeren van gedachten die emoties beïnvloeden waren voor mij een eye opener.” Brigitta

“Ik heb meer zelfvertrouwen, begrijp mijn situatie beter, kan het verleden meer achter me laten en kijk positiever naar de toekomst.” Marit

De coachcalls bevielen heel goed. Het voelde als 1 op 1 begeleiding en Debby stond open voor alle vragen.” Loes

Mijn leven is compleet veranderd, lichamelijk gezien is er niets anders, maar mijn pijn hindert mij veel minder. Hierdoor kan ik weer met mijn dochtertje naar de speeltuin, en aanstaande vrijdag ga ik voor het eerst in jaren met mijn vriendinnen een avondje uit! Debby is er echt voor je, ze luistert naar je zonder te oordelen, en ze heeft mij echt de tips en de ‘schop onder mijn kont’ gegeven die ik nodig had..” Marieke

Resultaten

Je pakt de regie in jouw leven op, je bent weer verantwoordelijk voor je eigen geluk. Je krijgt grip op je emoties en gedachten, zodat je minder rondloopt met een ‘vol hoofd’ en je kunt je emoties toestaan. Je voelt je weer onderdeel van de maatschappij, je hebt het gevoel dat je er weer echt toe doet en verschil kunt maken. Je ervaart meer vrijheid en durft weer na te denken over een toekomst waarbij pijn of vermoeidheid niet de hoofdrol speelt. Je kunt zorgen voor anderen zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Je weet hoe je aan anderen duidelijk kunt maken dat je hulp nodig hebt, vooral als je aandoening niet zichtbaar is. Je ervaart minder hinder van je lichamelijke klachten, met als mogelijk resultaat zelfs klachtenvermindering!  

Wil jij grip op jouw leven?

Wil jij je weer 'normaal' voelen?

Wil jij durven dromen van een mooie toekomst?

Wil jij minder hinder van je klachten?

“Ik werk het allerliefst met mensen die onvoorwaardelijk voor zichzelf willen gaan. Mensen die voor zichzelf kiezen omdat ze in alles weten én voelen dat er iets moet veranderen, en dat zij hier zelf de verantwoordelijkheid voor hebben. Juist die mensen boeken resultaten, juist die mensen gaan vooruit. En juist die mensen kiezen er ook voor om met mij te werken.”

Debby van Paridon

Acceptatiecoach & Ervaringsdeskundige

Veel gestelde vragen:

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je bereid bent echt vooruit te gaan. Als je voelt dat het anders moet. Als je wel weet dat er iets moet veranderen, maar je nog niet weet ‘HOE’?

Hoe werkt het?

Het programma duurt 3 maanden en bestaat uit 9 lessen. Bijna iedere week komt er een nieuwe les vrij in de Acceptatie Academie. Je kunt er zelf voor kiezen of je de methode komt inclusief of exclusief iedere week 1-op-1 coaching. Mijn advies zou natuurlijk altijd zijn om wel 1-op-1 coaching erbij te kopen, maar ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, als je dit wilt, mail mij dan, dan bespreken we wat er voor jou mogelijk is.

Wat heb ik eraan?

Of je nu verklaarbare klachten hebt, of niet. Uiteindelijk zul je ermee moeten leren leven. Dat proces van accepteren duurt lang, en verloopt voor iedereen anders. Aan het einde van het traject van De Acceptatie Methode zijn jouw klachten niet opeens verdwenen. Maar de manier waarop jij ernaar kijkt, en hoe je ermee leeft zijn compleet veranderd. Hierdoor word jouw leven waardevoller. Je hebt de regie, de vrijheid en de energie om jouw leven te leiden zoals jij dat wilt!  

Waarom 1-op-1 coaching?

1-op-1 coaching heeft als voordeel dat je direct al je vragen bij mij neer kunt leggen. Iedere week bespreken we je voortgang en coach ik je op jouw situatie. We doorbreken patronen, zodat je niet kunt blijven hangen in hoe het nu gaat. “Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”. Mijn coaching is duidelijk en helpt jou verder in jouw situatie. Het VIP traject bevat 12 individuele coaching sessies.

Welke thema's worden er behandeld?

Les 1: ‘Moeten of willen’

Les 2: ‘Window of tolerance’ 

Les 3: ‘Loslaten’ 

Les 4: ‘Lief zijn voor jezelf’ 

Les 5: ‘Emoties’ 

Les 6: ‘Gedachten’ 

Les 7: ‘Omgaan met omgeving’ 

Les 8: ‘Boodschap voor de omgeving’

Les 9: ‘Creëer je toekomst’

Vanaf nu doen we het samen

Wie is Debby?

Debby van Paridon is op haar 15e jonggehandicapt geraakt na een ongeluk op de middelbare school. Met haar doorzettingskracht heeft zij een levensstijl ontwikkeld waardoor ze weer volop aan het leven deelneemt.

Als succesvol ondernemer, gelukkige moeder en liefdevolle partner, weet zij een waardevol leven te creëren waarin pijn en vermoeidheid haar geen parten meer spelen.

Achtergrond

Het volgen van mijn passie

Na het VWO ben ik eerst naar de Universiteit van Tilburg gegaan om daar de Engelstalige studie Business Studies te doen. Ik merkte dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Ik ben geswitchte naar de PABO. Na de PABO heb ik een tijdje voor het Ministerie van Binnenlandse zaken gewerkt waar ik veel heb geleerd over het omgaan met mensen die in een benauwde situatie zaten. Toen heb ik mezelf omgeschoold als coach. Zo heb ik een aantal jaar een ouder-, kind- en jeugdcoach praktijk gehad. Hier heb ik jong en oud gecoacht in de opvoeding en het geluk van kinderen. Ik heb hier altijd enorm van genoten, maar toch kriebelde het verlangen om (jong)volwassenen te coachen die net als ik beperkt zijn geweest in hun doen en laten. Van daaruit is Deb helpt ontstaan, waarvanuit ik nu landelijk voornamelijk vrouwen help los te komen van een leven waarin alles draait om pijn of vermoeidheid.

Relevante opleidingen

  • Life Coach
  • Kinder- & Jongeren coach
  • Hooggevoelige kinderen & volwassenen coach
  • Innerlijke familie
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Verbale overtuigingskracht
  • Effectief beïnvloeden
  • Keuzes maken vanuit je hart

Heb je een vraag, of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!